Home » Waarom de bosuiltjes

Waarom de bosuiltjes

 

Bosuiltjes:de naam bosuiltjes komt door mijn meisjesnaam Bos en dat we vaak buiten zijn oa in het bos waar kleine bomen zich ontwikkelen en groeien tot een grote boom samen in omgeving met anderen .Uiltjes als symbool, dat ieder zijn/haar eigen mooie wijsheid heeft en ontwikkelt op hun eigen manier.

 

*  Een vertrouwd gezicht

 

* kleinschalig, huiselijke sfeer, kleine groepen van maximaal 7 kinderen [inclusief onze 2 kinderen, waarvan één van 10 jaar] meer persoonlijk contact en begeleiding. Waar rekening wordt gehouden met jonge en oudere kinderen in de dagplanning ivm rust voor de kleintjes en activiteiten voor de oudere kinderen.

 

* maandag, dinsdag, donderdag, van 7.30-17.30 geopend en in overleg ook andere dagen en tijden.

 

*  Mogelijkheid tot leren van bespelen van piano, dwars[blok]fluit, peuter/kleutermuziekinstrumenten, liedjes zingen, dansen,  knutselactiviteiten, in de keuken aan de slag, familie[sport]spellen, voorlezen,  moestuin bijhouden, huiswerkbegeleiding.  uitstapjes,    lopend, met de fiets of verdere uitjes met de beschikbare 7 persoonsauto.

 

* Nabij bos, weide met geiten, kinder boerderij en speelgelegenheid in onze achtertuin en ivm net verhuisd naar Bennekom komt er ook volgend jaar in 2020 een moestuin in onze zijtuin. 

 

* Gecertificeerd gastouder, zodat u recht kunt hebben op kinderopvangtoeslag 

 

* In bezit van geldig kinder EHBO 

 

* Bij ziekte van gastouder of camiliteiten heeft de gastouder nabij contact met collega's in omgeving Bennekom, Wageningen en Ede om te proberen te helpen vervanging te kunnen regelen.