Waarom de bosuiltjes

 

Bosuiltjes:de naam bosuiltjes komt door mijn meisjesnaam Bos en dat we vaak buiten zijn oa in het bos waar kleine bomen zich ontwikkelen en groeien tot een grote boom samen in omgeving met anderen .Uiltjes als symbool, dat ieder zijn/haar eigen mooie wijsheid heeft en ontwikkelt op hun eigen manier.

 

*  Een vertrouwd gezicht

 

* kleinschalig, huiselijke sfeer, kleine groepen van maximaal 7 kinderen [inclusief onze 2 kinderen] meer persoonlijk contact en begeleiding. Waar rekening wordt gehouden met jonge en oudere kinderen in de dagplanning ivm bijvoorbeeld rust voor de kleintjes en activiteiten voor de oudere kinderen. 

 

* maandag, dinsdag, donderdag, van 7.30-17.30 geopend en in overleg ook andere dagen en tijden.

 

*  Mogelijkheid tot leren van bespelen van piano, dwars[blok]fluit, gitaar peuter/kleutermuziekinstrumenten, liedjes zingen, dansen,  knutselactiviteiten, in de keuken aan de slag, familie[sport]spellen, voorlezen,  uitstapjes naar het bos, speeltuinen, geitjes/hertjes  in een weide. 

 

* Nabij bos, weide met geiten en speelgelegenheid in onze achtertuin oa zandbak, speelhuisje, wipwap, picknick tafeltje, schommel en dreumes,peuterkorfbal.

 

* Gecertificeerd gastouder, zodat u recht kunt hebben op kinderopvangtoeslag 

 

* In bezit van een geldig kinder EHBO.

 

* Bij ziekte van gastouder of camiliteiten heeft de gastouder nabij contact met collega's in omgeving Bennekom, Wageningen en Ede om te proberen te helpen vervanging te kunnen regelen. 

 

* Mogelijkheid om de gastjongens hun haren bij te houden met knippen & kieteltondeuse met kam&borstelhulp van de gastzussen, broers.